Rebecca Carlsson | About
4
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-4,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
IMG_4728bw

Det här är jag

Jag är en grafisk formgivare och kreatör, bosatt i den lilla vackra staden Ulricehamn.  Jag har lyxen att få arbeta med design och form varje dag , både genom att driva eget och som anställd, just nu som webbproducent  på Consortio Fashion Group. Att jag skulle arbeta med något kreativt har nog egentligen alltid varit självklart, så länge jag kan minnas har jag varit intresserad av att pyssla, måla och fotografera. Men min väg till grafisk formgivare började på riktigt vid Jönköping University där jag nu har en högskoleexamen i grafisk design och webbutveckling och en kandidatexamen i informatik. Kreativiteten är alltså en stor del av mitt liv och det är precis så jag vill ha det, och med varierande projekt och arbetsuppgifter trivs jag allra bäst.

Förutom grafisk design är det inredning och fotografering som är mina stora intressen. Det tillbringas även en hel del tid på fik med vänner och familj eller så är det löparskorna som åker på för en tur i skogen.

 

Om du vill veta mer om mig och vad jag sysslar med är du varmt välkommen att höra av dig!

Utbildning

Jönköping University –

Grafisk design och webbutveckling

Jönköping University –

Kandidatpåbyggnadsår Informatik

Anställningar

H&M – First Line Agent

Consortio Fashion Group –

Webbproducent

Uppdragsgivare

Däckcenter i Ulricehamn AB

GK Riv och Sanering AB

Växtgruppen AB

Tisells Entreprenad AB